2015-12-08 08:42:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Unalmas lesz ez a nap

Napi horoszkóp december 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Uralkodó bolygója a Skorpió jegyében áll, ahol uralmi helyzetben van. Talán a kockázat ijeszti meg, vagy olyan híreket kap, amelyek óvatosságra intik. Ma ellenfelek helyett inkább fedezéket keressen!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha annyira fáradt, mintha péntek lenne, akkor kezdjen el vitaminban gazdag, de kalóriában szegény ételeket fogyasztani. Ne dohányozzon, és kerülje a kávét. Nem véletlenül tanácsolják az orvosai, hogy aludjon többet...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Uralkodó bolygója, a Merkúr, kedvezőtlen kapcsolatban áll a Jupiterrel. Ne utasítson vissza egy megbízást csak azért, mert azt rangon alulinak érzi, hiszen ebből is valami szuper dolgot teremthet. Ne engedje át a sikert másoknak!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt áll a Vénusszal a Skorpió jegyében. Minden jel arra utal, hogy nagyon kellemesen telik ez a nap, sőt a hét második fele is. A hangulatai és az ösztönei irányítják, ami néha nem rossz, de azért nem árt, ha az ész kontrollját is megőrzi.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Nyilas jegyében, a Szaturnusz hatókörében áll. Minden erejére szüksége lesz, ha a terveit valóra akarja váltani. Ne aprózza el magát, összpontosítson arra, amit pillanatnyilag a legfontosabbnak tart.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Itt az ideje annak, hogy legalább felületesen mérleget vonjon a kiadások és bevételek között. A bolygók támogatják abban, hogy tisztázza: nyereséggel vagy veszteséggel zárja-e az évet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma a legjobb hírt is fenntartással fogadhatja. Lehet, hogy nem is érti mi történt, csak valami nagyon gyanússá vált. A nagy koncentrálás kifáraszthatja, pihenésre és kikapcsolódásra lenne szüksége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Pluto a Bak jegyében áll. A méltatlan vádak különösen fájnak, mert tudja, hogy a főnökei és a kollégái is elégedettek a munkájával, szeretik és tisztelik, ezért nem érti, hogy mi okozott hirtelen változást a viselkedésükben...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A tegnapi borús hangulat ma is folytatódik, de remélhetőleg nem romlik tovább. Munkáját rutinból végzi, de a szabadidős tevékenységekben sem leli örömét. Az üresség érzése miatt meggondolatlan, felesleges lépésekre szánhatja el magát...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében közelít a Naphoz. Előtérbe kerülhetnek máskor jelentéktelennek vélt dolgok. Az érzelmeit erőteljesen befolyásolják a mai történések. Ha olyan diétába kezdett, amitől csak hajszolt és depressziós lett, keressen másikat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma még a főnöke elismerő szavait is úgy fogadja, hogy alig bírja elfojtani az ásítását. A munkatársai sem villanyozzák fel, így este elég unalmasnak értékeli a napot...

Halak: II. 19. - III. 20.
Kissé pesszimista hangulatba kerül, és az is lehet, hogy felesleges bűntudat gyötri valamiért. Vonuljon egy kicsit vissza, maradjon kicsit egyedül, és igyekezzen a valóság talaján maradni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: